myITforum and Windows IT Pro Forums

 SCCM 2012 - issue with task sequences for servers (iLO)

Author Message
bimmer

  • Total Posts : 70
  • Scores: 5
  • Reward points : 10990
  • Joined: 2/1/2013
  • Status: offline
SCCM 2012 - issue with task sequences for servers (iLO) Monday, February 18, 2013 1:54 PM (permalink)
0
Hello,
 
I'm seeing weird issues when boot image is mounted via iLO on HP ProLiant servers.
I get error to read drive message and can't even get to the list of images available. It is hit or miss, sometimes it works, sometimes it doesn't.
 
Does anyone know if there is any workaround available for this?
I got to these posts, but nothing really helps:
http://social.technet.mic...c0c-a811-bda429f3d782/
http://social.technet.mic...a2c-9449-773c61bcdf58/
 
Is there anything else that can be done with this? Has anyone else had a problem with this?
 
Thanks,
Luke
 
edit: logs when issue occurs are attached.
 
 
<message edited by bimmer on Monday, February 18, 2013 3:39 PM>
Attached Image(s)
 
#1
    bmason505

    • Total Posts : 3346
    • Scores: 250
    • Reward points : 98260
    • Joined: 1/23/2003
    • Location: Minneapolis, MN
    • Status: offline
    Re:SCCM 2012 - issue with task sequences for servers (iLO) Monday, February 18, 2013 7:51 PM (permalink)
    0
    I use Dell so I haven't seen it, but why not try the suggestion from the 2nd post?
    Brian Mason
    MCTS\MS MVP - ECM 
    http://www.mnscug.org/
    Attend MMS in November!
     
    #2
      bimmer

      • Total Posts : 70
      • Scores: 5
      • Reward points : 10990
      • Joined: 2/1/2013
      • Status: offline
      Re:SCCM 2012 - issue with task sequences for servers (iLO) Tuesday, February 19, 2013 8:46 AM (permalink)
      0
      I have tried that and it didn't seem to work for me.
      I was wondering if creating that .ini file actually forces wait time since I have not noticed any difference.
       
      #3
        bimmer

        • Total Posts : 70
        • Scores: 5
        • Reward points : 10990
        • Joined: 2/1/2013
        • Status: offline
        Re:SCCM 2012 - issue with task sequences for servers (iLO) Tuesday, February 19, 2013 3:38 PM (permalink)
        0
        I found the problem. Here is better description of what is happening:
        http://windowsserverblog....osd-boot-issue-hp-ilo/
         
         
        #4
          bmason505

          • Total Posts : 3346
          • Scores: 250
          • Reward points : 98260
          • Joined: 1/23/2003
          • Location: Minneapolis, MN
          • Status: offline
          Re:SCCM 2012 - issue with task sequences for servers (iLO) Tuesday, February 19, 2013 4:08 PM (permalink)
          0
          Again, that newest link seems like a decent work around if the issue is intermittent.  It means you need to put F8 into your boot media, but who doesn't do that anyway for servers? 
          Brian Mason
          MCTS\MS MVP - ECM 
          http://www.mnscug.org/
          Attend MMS in November!
           
          #5
            Online Bookmarks Sharing: Share/Bookmark

            Jump to:

            Current active users

            There are 0 members and 1 guests.

            Icon Legend and Permission

            • New Messages
            • No New Messages
            • Hot Topic w/ New Messages
            • Hot Topic w/o New Messages
            • Locked w/ New Messages
            • Locked w/o New Messages
            • Read Message
            • Post New Thread
            • Reply to message
            • Post New Poll
            • Submit Vote
            • Post reward post
            • Delete my own posts
            • Delete my own threads
            • Rate post

            2000-2014 ASPPlayground.NET Forum Version 3.9