myITforum and Windows IT Pro Forums

 Server 2008 R2 GPO not working in Workgroup enviroment

Author Message
mundey

  • Total Posts : 1
  • Scores: 0
  • Reward points : 100
  • Joined: 1/29/2014
  • Status: offline
Server 2008 R2 GPO not working in Workgroup enviroment Wednesday, January 29, 2014 2:48 AM (permalink)
0
Good morning.

I hope some one can realy help me out on this one as i have no idee what to do any more. I have a server 2008 R2 with around 200 users on it, I have NO DOMAIN so running workgroup, and my users RDP to the server. So on all of our other servers the setup is the same. Ok so basicaly i just run mmc, group policy object and browse to Non-Administrators as i only want the restrictions to take effect on the users.

It worked for over a year now, and now it doesnt work any more. I have noted that by deleteing the gpo on non-admins the users have complete access to everything, and i do set up alot of restrictions, like run, contronpannel, hide all drives from my computer and alot more. basicaly they can only use the shortcuts i place on their profile desktop. Any help on this matter would be greatly apreciated. Only some of the gpo's take effect the rest are just ignored, correct me if i am wrong but this looks like the gpo are just being overwritten?

If I need to give any more info please let me know i will be more than happy to supply all the info needed to get this problem resolved. Thanx in advance! 

Ps. i have spent alot of time on google still unable to resolve.
 
#1
    Online Bookmarks Sharing: Share/Bookmark

    Jump to:

    Current active users

    There are 0 members and 1 guests.

    Icon Legend and Permission

    • New Messages
    • No New Messages
    • Hot Topic w/ New Messages
    • Hot Topic w/o New Messages
    • Locked w/ New Messages
    • Locked w/o New Messages
    • Read Message
    • Post New Thread
    • Reply to message
    • Post New Poll
    • Submit Vote
    • Post reward post
    • Delete my own posts
    • Delete my own threads
    • Rate post

    2000-2014 ASPPlayground.NET Forum Version 3.9